آموزش نصب وردپرس در لوکالهاست با ومپسرور (WampServer)
آموزش نصب وردپرس در لوکال هاست (LocalHost)
در این مقاله از سری آموزش وردپرس، نحوه نصب وردپرس در لوکال هاست را به شما آموزش میدهیم. برای نصب وردپرس روی هاست آنلاین، مقاله آموزش نصب وردپرس در Cpanel را مشاهده کنید. اما قبل از آموزش نصب وردپرس در Localhost باید مقاله های لوکال هاست چیست؟ و دانلود ومپ سرور و آموزش نصب WampServer را مطالعه فرمائید.
آموزش نصب وردپرس در ومپ سرور (WampServer)
بعد از اینکه دانلود ومپ سرور و آموزش نصب آن را را از مقاله دانلود نرم افزار ومپ سرور و آموزش نصب WampServer در ویندوز مطالعه کردید. باید شروع به نصب وردپرس بر روی ومپ سرور که یکی از نرم افزارهای ساخت هاست محلی یا Localhost است، کنید.
- دانلود وردپرس فارسی از سایت wordpress.org:
ابتدا باید فایل وردپرس را از سایت اصلی WordPress دانلود نمائید. برای دانلود وردپرس در اینجا کلیک کنید. - انتقال فایل وردپرس به پوشه www در محل نصب ومپ سرور:
بعد از دانلود فایل زیپ وردپرس، باید فایل Zip وردپرس را کپی کرده و آن را در پوشه www در محل نصب ومپ سرور (WampServer) انتقال دهید. - سپس فایل Zip را با استفاده از نرم افزار WinRaR از حالت فشرده خارج کنید. بدین صورت که روی فایل Zip راست کلیک کرده و روی گزینه Extract Here کلیک کنید. حال پوشه ای به نام wordpress ایجاد میشود. که میتوانید نام آن را به نام دلخواه خود تغییر دهید. در این آموزش ما نام آن را به wikiato تغییر دادیم.
- آموزش ساخت دیتابیس یا پایگاه داده در لوکالهاست:
نرم افزار ومپ سرور را اجرا کنید. و منتظر بمانید از حالت قرمز رنگ به حالت نارنجی و سپس سبز رنگ تغییر کند. - اکنون مرورگر خود را باز کرده و در آن عبارت localhost/phpmyadmin را تایپ کنید و اینتر بزنید.
- صفحه ای به نام phpmyadmin، باز میشود که در قسمت username عبارت root را تایپ کرده و قسمت Password را خالی بگذارید و روی دکمه Go کلیک نمائید.
- در صفحه باز شده در سمت چپ، بر روی گزینه New کلیک نمائید.
- حال در قسمت Create Database یک فرم به نام Database Name وجود دارد که یک نام اختیاری برای دیتابیس خود وارد نمائید (در این آموزش ما wikiato.com را نوشته ایم. ولی نیاز به نوشتن com. نیست). عبارت latin1_swedish_ci را بر روی utf8_general_ci قرار دهید. و روی دکمه Create کلیک نمائید.
- آموزش نصب وردپرس بر روی localhost:
اکنون در قسمت آدرس مرورگر خود، عبارت localhost/wikiato را تایپ کرده و اینتر بزنید (بهجای wikiato نام دلخواهی که در مرحله 3 نوشته بودید را وارد نمائید). - اگر همه مراحل را درست انجام داده باشید، صفحه ای مشاهده میکنید که در آن نوشته است: ” به وردپرس فارسی خوش آمدید. ” اکنون به پایین صفحه رفته و روی دکمه ” بزن بریم! ” کلیک نمائید.
- در صفحه باز شده در قسمت نام پایگاه داده، نام دیتابیس که در مرحله 8 در قسمت Database Name وارد کرده بودید را وارد نمائید. در قسمت نام کاربری، عبارت root را بنویسید و در قسمت رمز، داخل فیلد را پاک کنید و خالی بگذارید. در قسمت میزبان پایگاه داده، عبارت localhost را دست نزنید و پیشوند جداول را نیز بگذارید بر روی _wp باقی بماند (در هاست آنلاین نباید پیش فرض روی _wp باقی بماند چوت امنیت سایت به خطر می افتد). روی دکمه “بفرست” کلیک کنید.
- در صفحه باز شده روی دکمه “راه اندازی نصب” کلیک کنید تا وارد راه اندازی وردپرس شوید.
- در قسمت عنوان سایت، نامی برای سایت خود انتخاب کنید. در قسمت نام کاربری، یک نام کاربری برای ورود به وردپرس خود انتخاب کنید. در قسمت رمز، فیلد را پاک کنید و یک رمز آسان مانند: 123 برای خود انتخاب کنید. و اگر رمز شما سست باشد، تیک ” تایید بکارگیری رمز سست ” را بزنید. در قسمت ایمیل، ایمیل خود را وارد نمائید (چون وردپرس داخل لوکالهاست است ایمیلی برای شما ارسال نمیشود و نیازی به وارد کردن ایمیل صحیح نیست ولی باید یک ایمیل وارد کنید و فیلد خالی نماند). اگر تیک نمایش به موتورهای جستجو را بزنید، موتورهای جستجو مانند گوگل، سایت شما را بررسی نمیکنند (داخل لوکالهاست، زدن تیک با نزدن آن فرقی ندارد. چون گوگل لوکالهاست را نمیتواند بررسی کند). اکنون بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک نمائید.
- در صفحه باز شده روی دکمه “ورود” کلیک نمائید.
- حال نام کاربری و رمز عبوری که برای وردپرس خود انتخاب کرده بودید را وارد کنید و روی دکمه “ورود” کلیک کنید.
- اکنون وارد پیشخوان وردپرس خود شده اید. و سایت شما راه اندازی شده است. جهت دیدن سایت خود از پیشخوان وردپرس به قسمت بالای وردپرس رفته و در سمت راست، ماوس را روی نامی که برای وردپرس انتخاب کرده بودید نگه دارید و روی “بازدید سایت” کلیک کنید.
- خارج شدن از پیشخوان وردپرس:
در قسمت بالا سمت چپ با نگه داشتن ماوس بر روی عبارت “سلام نام کاربری شما” و زدن روی گزینه “بیرون رفتن” میتوانید از پیشخوان وردپرس خود خارج شوید. - دیدن سایت وردپرس بدون رفتن به پیشخوان وردپرس:
همچنین میتوانید بدون رفتن به پیشخوان وردپرس، با تایپ عبارت localhost/wikiato (بهجای wikiato نام پوشهای که در مرحله 3 نوشته بودید را وارد کنید) در محل آدرس مرورگر خود، سایت وردپرسی خود را مشاهده نمائید.
چگونه بعدا وارد پیشخوان وردپرس خود شویم؟
اگر از پیشخوان وردپرس خود خارج شده اید و کامپیوتر خود را بسته اید و بعدا خواستید بعد از روشن کردن کامپیوتر خود وارد پیشخوان وردپرس شوید، ابتدا باید نرم افزار ومپ سرور را اجرا کنید و منتظر بمانید به حالت سبز رنگ در بیاید. سپس مرورگر خود را باز کرده و عبارت localhost/wordpress/wp-login.php یا localhost/wordpress/wp-admin را تایپ کنید و اینتر بزنید. و در صفحه باز شده، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وردپرس خود، وارد پیشخوان وردپرس شوید.
مثل همیشه عالی با جزئیات کامل و مفید. تشکر
ممنون از نگاهتون